Maasbandijk 19
5331KB Kerkdriel
T: 0418 635577
E: info@baanwerk.net

Verkeersregelaars

Voor zowel infra, evenementen en overige werkzaamheden levert Baanwerk landelijk gecertificeerde verkeersregelaars al dan niet gecertificeerd met BRL 9101 die de verkeersdoorstroming in elke situatie zo soepel en efficiënt mogelijk laten verlopen. Ook voor uw project! De veiligheid van wegwerkers en weggebruikers staat hierbij voorop. Door hun ervaring is complexiteit zeker geen probleem. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd.

Verkeersregelaars van Baanwerk zijn zich altijd bewust van de verantwoordelijkheid die hun functie met zich meebrengt. Dankzij een combinatie van kennis, ervaring en passie voor het vak zorgen zij ten allen tijde voor een optimale en veilige verkeersdoorstroming.

Verkeersregelaars van Baanwerk ontvangen bezoekers van uw evenement met de juiste combinatie van efficiëntie en vriendelijkheid. Zij leiden de verkeersstromen in goede banen en begeleiden uw gasten naar de juiste (parkeer-) plaats.

Al onze verkeersregelaars zijn volledig gecertificeerd en in het bezit van de aanstellingspas beroepsmatig verkeersregelaar, VCA, BRL9101 (het zelfstandig mogen nemen van verkeersmaatregelen conform CROW 96a en 96b). 
Op zoek naar de juiste partner?
Verkeer in goede banen. Kies voor Baanwerk!
© BAANWERK - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN - Sitemap